Friday, January 21, 2011

Une jam robereshe e lakmise ndaj vjehrrit tim

U martova për Luiin para gjashtë muajsh, e meqë ai ende është student, ne u vendosëm te babai i saj, Ragipi. Punoj si sekretareshë, ne mënyre që te bëj një ndihmesë financiare, derisa Luii studion dhe punon ne gjysmë orari. Ai është i zënë me punë, ligjërata dhe studime, prandaj nuk ka kohë te mjaftueshme për seks. Ne te vërtetë, ne kemi bërë shumë me tepër dashuri para martesës, se sa që tani e bëjmë këtë prej se u martu-am. Pô jua rrëfej këtë ne mSnyre që ju ta paramendoni pamjen lid-hur me atë se si jam ndier e lënd-uar kur une qëndroja me orë te tëra vetëm me babain shumë tërheqës te Luiit. 

Ai është rreth 50 vjeçar, por askush nuk mund t'ia jep kaq shumë vite. Për nga pamja ai i ngjan shumë Paul Newmanit. Ai është shumë i koncentruar me vështrimet e veta ndaj meje dhe përjeton kënaqësi dukc me shikuar se si skuqem, e sidomos kur djalin nuk e ka ne shtëpi. Këtë gjë kurrë nuk ia kam përmendur Luiit, sepse nuk kisha lidhje se si do te kishte mundur ta priste këtë lajm. Mendoj se arsyeja tjetër e ruajtjes se fshehtësisë sime ishte ajo se ndihesha ngapak fajtore për shkak te asaj se une ndjeja njëfarë kënaqësie ne vëmendjen e tij. 

E gjithë çështja ne fillim ishte krejt e virgjër. Krejt kjo kishte te bënte me prekje verbale e tek mëpastaj edhe me disa te rrahura te pëllëmbave te tij nëpër kukat e mi. E pastaj, ne tërë çështjen u kyç edhe Lida. Babai i Luiit me te kaloi rreth një muaj, e pastaj një dite e solli ne shtëpi. As nuk është e nevojshme te them se sa shumë isha e shokuar kur e kuptova se ajo ishte vetëm një apo dy vjet para meje. Ragipi e prezentoi atë, e pastaj e coi ne dhomën e tij te fjetjes. Burri im ishte ne punë, kështu që une nuk kisha ç'të bëja: qëndroja aty dhe i dëgjoja frymëmarrjet e thella përplot epshe te cilat vinin nga dhoma e vjehrrit tim. Ata ishin ne vlugun me te madh te seksit kur une hapërova nëpër koridor për te shkuar ne banjo. 

Duke kaluar pranë dhomës se fjetjes se Ragipit, une arrita te kuptoja pothuajse çdo fjalë që e flisnin dashnorët e përndezur. Me vjen turp që ta prarioj, por une e vendosa veshin ne derën e hollë si letër dhe fillova që te dëgjoja. Zemra me rrahte sikur çekan, kurse pidhi me kallej gjithnjë e me shumë. Ne momentin kur ajo e luste Ragipin që ta qinte, dora ime rrëshqiti nëpër stomak, nën brekë dhe gishtat e mi filluan që te futeshin ne pidhin tim te përflakur për qirje. Ne momentin kur Lida filloi që te bërtiste, që te derdhej, une iu bashkangjita ne orgazmin i cili totalisht me dobësoi dhe mbeta aq e paaftë, sa që mezi arrita që te largohesha nga aty para se ata te me zinin ne situatë te pakënd-shme. Dhjetë minuta me vonë Lida u gjend ne dhomën e ndejës dhe u ul përballë meje. - Ragipi vendosi që te kotet pak - tha para se une te arrija që t'i parashtroja ndonjë pyetje. - Pô, ai punon shumë ashpër - iu përgjigja. - Kjo nuk është e vetmja gjë që tek ai është e ashpër - ma priti Lida. Une u skuqa, e ajo e vendosi dorën ndërmjet këmbëve. - 

Ai është i hatashëm dhe i ashpër, sa që tërë ditën do te me djegë pidhi - me sulmoi edhe një hère. Une zakonisht nuk e dua një lloj te tille te bisedës, por kësaj hère ishte disi me ndryshe. Fjalët e saja me kallën tërësisht. Bile edhe përjetova kënaqësi duke e shikuar se si i fërkonte kofshët njërën për tjetrën. Me kruhej pidhi sikur atje ne brendi te me hante diçka. - Mos me thuaj se je ende e kallur - depërtoi thek-shëm zëri i Ragipit derisa hyri ne atë hapësirë dhe u ul ne pjesën anësorc te foteles ne te cilën qëndronte e ulur Lida. U ul ashtu që une mund te shihja një pamje te mire nën peshqirin i, cili ishte i mbështjellur.Provova që t'i largoja sytë nga aty, por vështirë. Aq shumë u kalla kur ia pash karin se si ngritej ne madhësi te plotë, sa që mund te derdhesha ne çdo moment ne brekë. Mezi gjeta force që te ngritesha dhe shkova ne kuzhinë për t'i pastruar enët. Nuk kam qëndruar aty as pesë minuta kur përsëri dëgjova klithmat e Lidës. 

Dera e kuzhinës ishte e hapur tamam aq sa me ishte e nevojshme që te shikoja se ç'po ndodhte atje, ne dhomën e ndejës. Nuk mund t'u besoja syve te mi. Vjehrri im tërheqës ende qëndronte ne pjesën anësore te foteles, por tani peshqiri me te cilin ishte i mbështjellur, kishte rêne ne podium, e kari i tij ishte ne ereksion te plotë. Lida ishte gjunjëzuar ndërmjet këmbëve te tij dhe ia lëpinte sikur te ishte ndonjë lëpiskë e madhe. U mbështeta për derën pak te hapur dhe për hère te dytë ne intervalin kohor prej me pak se një orësh, e futa dorën nën brekë. Kur e preka klitorisin tim te gufuar, shkëndijat e kënaqësisë filluan që te fluturonin nga trupi im dhe te zhbironin pa përmbajtësi. Isha gati për t'u derdhur, por e prita Ragipin. Prita që ai te ngritej, që spermën e tij ta zbrazte ne gojën e Lidës. Që t'ia stërpikte fytin dhe fytyrën. Dhe tek atëherë une i lejova vêtes që te eksplodoja dhe aie ne një orgazëm te tille çfarë kurrënjëherë me pare nuk kam përjetuar ne jetën tirne rinore. Ishte tepër i fuqishëm. Arrita disi deri te lavapjata për te vazhduar se pas-Iruari enët, por aspak nuk isha e vetëdijshme lidhur me atë se sa zgjati. Isha duke i fshirë enët kur Ragipi hyri ne kuzhinë dhe me tha se duhej te shkonte për ta për-cjellë Lidën deri ne shtëpi. 

Une i pohova me kokë, e ai u përkul që te me puthte ne faqe. Ne mënyre automatike une e ktheva kokën dhe buzët tona u takuan. Pidhi m'u shtangua, sepse edhe me tutje ishte valë i nxehtë dhe une u ndeza edhe me shumë kur gjuhës sime i lejova që te depërtonte ne gojën e tij. Ai klithi dhe e tërhoqi trupin tim kah i vetja, kurse duart e tij te mëdha i ledhatuan kukat e mi, duke ma shtyrë pidhin kah kari i tij gjysmë i ngritur. - Do te kthehem brenda një ore - ma priti ai pasi që na u ndanë buzët. - Do te jem e gatshme - i pëshpërita. Dyzet e tre minuta me vonë, vjehrri im e hapi derën. Une tanimë isha e dushuar, e aromatizuar dhe e veshur ne kombinezonin tim shumë te hollë i cili ishte aq i depërtueshëm sa që tërësisht vërehej trupi im i Iakuriquar. Me shikoi me sytë e tij zhbirues, me një shikim epshndjelës, e pastaj duke buzëqeshur u ul pranë meje. - Na ke shikuar? - me pyeti. - Pô - ia pranova, duke e pasur parasysh se kjo ishte e panevojshme, sepse ai këtë e dinte. - A e di ti se ç'më pëlqen me se shumëti (e Lida? - me pycti. - Goja e saj - iu përgjigja. Ai u skuq, e pastaj ma priti: - Me përngjan ne ty, sepse te dëshiroj qysh nga dita kur Luii te solli ne shtëpi. Tani ishte radha ne mua që te skuqesha. -Edhe une te dëshiroj ty - murmurita mezi kuptueshëm, duke i mbyllur sytë dhe duke pritur puthjen e pashmangshme. Isha e gatshme që ta lejoja te me përmbyste ne shpinë dhe te ma fuste karin e tij njëzetcen-timetërsh, por ai dëshironte diçka me shumë. 

Ai dëshironte që te conte dashuri me mua, e kjo ishte mu ajo që edhe e bëri. Bëri me mua dashuri. Se pari filloi me puthje te lehta fytyrës, ne mjekër, ne qafë dhe me ne fund buzët e tija u gjetën ne buzët e mia. Buzët tona hulumtuan njëra tjetrën se paku dhjetë minuta para se ai te me prekte për hère te pare. Me duar m'i kaploi cicëzat, duke m'i lëpirë majëzat mbi kombinezon, gjithnjë derisa te dyjat nuk gufuan. Nën stomak filluan që te me kalonin ndjenjat e kënaqësisë. Pastaj te puthurat e tija kaluan ne pjesën e poshtme, nëpër stomak, për-reth vagjinës dhe ne fund ne kofshë. - Te lutem, m'i zhvish brekët - e luta. Ai i tërhoqi brekët aq sa ishte e mjaftueshme që te me dëgjonte, por zhveshjes se thjeshtë te tyre ai i shtoi diçka te veçantë. Duke m'i zhveshur brekët ai i afroi ato pranë fytyrës, i mbështeti për faqe dhe thellë i mori ère arômes se tyre, e pastaj filloi që ta thithte atë pjesën e . lagësht, mu aty ku kishte qenë i lî 1 iJ( mbështetur pidhi im i përvëluar. Ishtel ky veprimi me përvëlues që kishaJ fca^ pare ndonnjëherë.Klitha dhe i hapa këmbët. Pastaj shikova drejt e ne sytë e tij, kurse dorën e vendosa ndërmjet këmbëve. I ndava petalet e pidhit e pastaj me gishtërinj fillova që te bëja rrathë përreth klitorisit. Duke e lëshuar një ofshamë, i hodhi brekët ne podium. Pastaj u gjunjëzua poshtë, i hodhi këmbët e mia ne supet e tij te gjera dhe derisa i afrohej macëzës sime, ne mënyrë epshndjellëse paralajmëroi se si do ta lëpinte. - Do te ta lëpij pidhin aq shuinë sa që do te me ilutësh që te ndalem, e une do te vazhdoj ende. ] Fjalët e tij me goditën si rrufe. Ragipi ishte diçka Ikrejtësisht ndryshe nga djali i vêt i cili do te hudhej 'qetë mbi mua, do te me qinte dhe kaq. Une isha aq shumë e kallur me këtë gjindshmëri te tijën, me këtë jqëndrim te tijin paraprak, sa që fillova edhe para se jgjuha e tij ta prekte "ndërprcrësin". 

Bërtita dhe me jkofshë shtrëngova kokën e vjehrrit, duke u munduar që me pidh te arrija sa me pranë buzëve te tija [flakëruese dhe gjuhës se tij edhe me flakëruese. Për-Ipëlitesha e përpëlitesha gjithnjë derisa nuk mendova se do te vdisja nga kënaqësia e tepërt. Kur ai me ne fund e largoi fytyrën nga vrimëza ime e lëngëzuar, une u ndjeva tërësisht e shkatërruar. Ai përsëri i ktheu këmbët e mia mbi çarçaf dhe përsëri Ime puthjet e tij filloi që ta gjente rrugën nëpër trupin itim deri te buzët e mia. Kur me puthi, une ndjeva shi-jen e lëngjeve te mia dhe për një moment u dridha. - Pidhucin e paske te shkëlqyeshëm - murmuriti ai. Edhe une kam dëshiruar që ta shijoja atë. Dëshi-iroja që t'ia ofroja atë lloj te kënaqësisë te cilën ma |ofroi ai mua, por une dëshiroja diçka tjetër. Diçka i shumë me tepër. Dëshiroja që babai i Luiit ta fuste karin e tij njëzetcentimetërsh ne pidhëzin tim dhe te me mbushte me spermën e vêt. Derisa une isha tretur ne mendime, përnjëherë e kuptova se ai ishte i Iakuriquar. Kurrë nuk do ta di se isi e bëri këtë veprim, as kur e bëri, por gjithsesi kjo ishte ne kohën derisa me lëpinte dhe me solli deri ne ^ekstazë. Duke me lëpirë, ne te njëjtën kohë kishte arritur që edhe te zhvishej. E ndjeva karin e tij çelik te forte se si me pulsonte nëpër klitoris, kështu që une e lëviza belin gjithnjë Iderisa guxha e tij vigane nuk u gjend ndërmjet petave te mia te pidhit. Lëviza pak përpara dhe pas kësaj centimetrat e pare te karit te tij madhështor, tanimë hynë ne picën time te uritur. Kari i tij ishte tepër i madh, që te shkaktonte dhembje, e bile edhe ne gjendjen time te kënaqësisë.Fillova që te përdredhesha derisa çudia e tij| rrëshqiste ne mua, ne vrimën time te lëngshme. - Do te ndalem, nëse dëshiron - me tha ai, e derisa me fliste, ma kici qafën. 

U përkula pak prapa, prapa tij dhe duke ia kapur! kukat e tërhoqa kah vctja, duke e futur ne pidhin timi edhe pjesën e mbetur te mjetit te tij fantastik. Sapo shufra e tij ishte e parkuar ne pidhin tim te përflakur, une i mbështolla këmbët përreth kukave te tij' dhe fillova që ta lusja te me qinte. E luta që te me. mbushte me lëngun e tij te nxehtë. Fjalët e mia epshndjellëse tek ai i ngjallën te gjitha ndjenjat U vërsul sikur demi mbi lopën, kurse gishtat e vêt i nguliti ne kukat e mi te cilët kërcenin me vrull. U derdha një hère, dy hère, tri hère, e ai edhe me tutje me qinte. Isha ne cep te çmendisë. Me ne fund me sul-moi orgazmi me i fuqishëm që kam përjetuar ndonjëherë. Bërtita, klitha, gjëmova... Sperma e tij vër-sheu nëpër pidhin tim te sakatosur dhe une e humba vetëdijen. Nuk kam lidhje se sa kohë kam qëndruar ne 'aut', por une u zgjova ne shtratin tim, plotësisht e Iakuriquar. Ai qëndronte pranë shtratit tim, ende i Iakuriquar. | 

Kari i tij tani ishte i bute, por kjo megjithatë mjaftontei që une shumë shpejt te këndellesha. U afrova kah ai dhe ia putha majën e karit. Ai buzëqeshi dhe me ledhatoi flokëve. - Mjaft e ke për sonte, oj dame e re - tha me një zë shumë atëror. Ai kishte te drejtë, por mënyra se si e tha këtë, fliste se ne këtë sigurisht do ta përsërisnim. As që| tentova t'ia thosha atë që e kisha qëllim për ta bërëj herën tjetër. Vendosa që ta fërkoja shtizën e tij gjithnjë derisa te mos fillonte te me lutej. Nëse do te kem fat, kjo do te ndodhë qysh sonte. Se paku kështu shpresoj. Shifra "FATI I ZI"

U shkrita ne seks

Ishte nje dite e qte ne krahasim me zhurmen e perditshme nga gumezhimet e patrollave te Kforit qe me jane bere sikurse nje muzike e merzitshme qe ta grryejn mendjen ne thellesi…Desha te shtrihem ashtu si thote Mbreti per se gjati edhe pse sa isha ngritur nga shtrati I gruas dhe ende ndjeja aromen e trupit te saj te nxehte…
Papritmas telefoni: cingerr…Alo "Dilingji” me fal qe te trazova kaq heret por me duhesh patjeter sepse me vone e di qe ke obligime tjera…
Pa nje pa dy u ngrita dhe fillova te vishem…ashtu pa bere dushin fare,pa pire kafen e mengjesit…
Dera ishte e hapur,nuk pat nevoj fare te trokitja…ne mendjen time silleshin lloj-lloj skenash…e paramendoja se AJO do te me dilte perpara ne ndonje fustan te holle te tejdukshem qe majat e cicave ne menyre provokative te me joshinin…dhe kukat e saja te ngjeshura me ate lugun e epsheve duke pritur pafundesine…
Perkundrazi perpara me doli burri I saj,si zakonisht I veshur rendomt dhe me buzeqeshje me ftoi te hyjm ne dhomen e dites…
Me kishin ftuar qe t’jau rregulloja zerimin nepermes kompjuterit per nje aheng qe do ta benin ne mbremje per ditelindjen e Emit…
Emi erdhi pas pak(por jo e veshur ashtu si e paramendoja),me pershendeti dhe me ofroi kafen…
E perfundova shume shpejt instalimin e karteles se zerit ne PC-n e saj dhe me c’do kusht doja te shikoja (hidden temporary internet files),kyqjet e saja secrete ne internet…
Po kurrsesi nuk mud ha rasti…
Duke me percjell burri I saj me ftoi per ne mbremje…”na gezoni nese vini sonte TI me shoqen tuaj…
E gjithe dita me eci mbare…mendja me fluturonte sa andej e sa kendej…
Ne mbremje shkuam me shoqen ne ahengun e EMIT dhe kaluam qaste te kendshme,me muzike,humor e vere te kuqe…Dikur vone u kthyem ne shtepi dhe rame me fjete te lodhur tej mase…enderr …Oh qfare endrre e bukur:

Ne mengjes shkova te EMI…ajo doli mu ashtu si e paramendoja…me ftoi mbrenda dhe me beri kafen…pa nje pa dy filloi te me provokonte…jo mole im veq sa nuk eksplodonte nder pantollonat e mia…ajo perkulej kur sillte diqka qe syte e mije te atakonin gjinjet e saj…kur kthehej aq bukur I sillte vithet sa humbesha I teri mes rrotullimeve te saja provoktaive…une I ulur para PC-s se saj (hulumtoja ne hidden temporary internet files) paramendo ne prani te saj…Ashtu duke shiquar fotot qe ajo kishte shfletuar…breke te tejdukshme…brusshalter…fustane gjumi…dora e saj rreshqiti lehtas mes kembeve te mija…filloi ta qel patenten dhe duke shpejtuar ta nxjerr karin perjashta qe donte te ngulfatej nga ajo padrejtesi…Guxha ishte mavijosur dhe u atakua se pari nga buzet e saja sikur harqe…leshoje cameren me tha…derisa po e fuste thelle ne fytin e saj Karin tim qe dukej se humbaste fare…veprova ashtu…e rregullova cameren me posht dhe shiqoja me andje derisa ajo po e thithte…po e gllaberinte te terin…ne nje moment u ngrit,u ule ne tavolin mbi tastaur dhe duke ngritur fustanin e holle larte…dhe duke zbuluar shpellen e saj joshese e mua mu dehs te bi ne gjunje…dhe derisa kerkoja me gjuhen time buzet e pidhit te saj ajo mi ferkonte qelet e mija te rruera dy dite me pare…Ashtu duke lepire vrullet e saja te njepasnjeshme dhe duke ndegjuar grimasat e zeshme te saj deri te shpejtimet per ta arritur kulminacionin…Ajo me shtyri me ma beri me shenje te shtrihem,kurse me njeren dore mbante Karin tim te sterngritur thuajse frigonte se po I iken…Duke u ngulur net e lehtas-lehtas ne pafundesin e saj thuase doja ta mberrija maratonen e kohezgjatjes sime… e Ajo sikur luaneshe vetem perdridhej e ngulej…Po afrohej ai qasti ku te gjitha shkrirjet do te mblidheshin me ekstazen e shumepritur…kur ajo prape e nxorri nga trendafili I saj I qullshem dhe aperkiste barkun e saj deri te gjinjet…ah qfare momenti…e camera edhe tutje incizonte …kur hap syte! Gruaja ime me therriste: I poshter je!Moti nuk me ke qi keshtu…me ke shashtrisur…mos ke pi ndonje Viagra?...
E tera kishte qene enderr,kurse ne realitet isha shkri ne maredhenije

Si bera seks me nje person 12 vjet me i vjeter se une?

ISHA E ETUR PER KARIN E TIJ


Isht Vera dhe vendosem te shkonim me 2 shoqe ne Pushim ne Turiqi por nuk uralizuar deshira qe te shkoni ne Turqi dhe vendosem te shkoni ne Ulqin, se paku te rrezitem me nje det.

Shkutem ne Ulqin un dhe 2 shoqet e Mija, nuk kishim as nje Shok me vete dhe mendojshim qe te benim ndonje shok ne Ulqin,. shkutem ne Ulqin meqense nuk kishim rezervuar ndonje hotel vendosem qe te vendosemi me nje shtepi Private, kur mbritem ne Ulqin murrem nje Taksi dhe na la ne ne lagje dhe tha ketu do te gjeni sigurisht nje shtepi per te banuar, kur po shikonin te nje shtepi ishte nje njeri ishtrir ner nje hije ne Oborrin e ti ishte i nxirr ngjyr kafe i gjat, i Bukur dhe un po e pysja a mundet qe te na ndimoj kerkonim nje shtepi per ti kalu Pushimet 2 Javesh, aj mendoj 2 minuta dhe na Ftoj qe te banojm tek aj mbase kishte nje shtepi te bukur dhe vet ishte i Bukur nuk mundemi te Refuzojm uvendosem i kishim 2 dhoma e kurse na ishim 3 veta dhe e pytem nese ka mundesi qe te 3 ta marri 1 dhom aj na tha jo se jan shum te vogla nuk kishte vend ne dhom edhe per nje shtrat tjeter, ok pranutem 2 dhoma 2 dhoma. uinstalutem ne dhoma mbas 15 minutve dulem ne oborri kur ishte aj i shtrir ndejtem pak na luti per te pir diqka pitem diqka dhe dule, na tregoj se mbas ores 6 i vjen gruja ne shtepi etj.. ne dulem pak per te shetit, dhe keshtu vazhdoj deri te dita e 3 dilshim ne Plazh dilshim ne Mbramje vinim ne shtepi pa kurr far Problemi, ne diten e 4 erdhem prej Plazhit dhe un erdha vetem me Bikini dhe aj po mi shikon Cicet e mija se te gjith me thoj se i kam si te Pameles, un e verejta qe po me shikon dhe vazhdova drejt ne banjo. bana dush mbasi dola prej Banjosh aj jesh zveshur tersisht dhe e  pritke qe te hynte ne banjo kur e pash un uhabita, dhe ma shum me habiti Kari i ti i madh i trash, qe jeshte ba dru, dhe aj me tha ah me fal dhe hyni ne banjo. por deren nuk e mbylli e la hapur, dhe e leshoj dushin dhe po bente ohhh ohh un vazhdoja ta degjoja te dera sa kisha dal prej banjos. se me la pershtypje Kari ti e etrupi ti. menojsha te futem ne Banjo me ta po kisha Frik, dhe shkova ne dhomen time te nesmen ne mengjes ju thash shoqve te mija qe nuk do te shkoja ne Plazh me to se me kishte djeg dilli, Dhe keshtu veprova nuk shkova ne Plazh se kisha deshir qe ta kem at kar te bukur ne Pidhin tim, Ishte Ora 11 dhe ne Koridor kishte nje tavolin te vogel dhe un isha ulur kur po zbriste aj te Posht, dhe me Pyti nuk keni shku ne Plazh thash jo se mu ka djegur Lekura, me tha Eja un kam nje Krem qe ta ly shpin dhe Pranova Ok thash po te pres ne dhomen time shkoj aj e murr kremen dhe erdh tek dhoma ime ishte ne kemb dhe un ne kemb dhe vazhdoj me duart te Bukura te ma lemont shtepinen kur mi heki edhe jelekt per meme ferkuar ma mir dhe vazhdoj cicet te me fierkoj dhe un me njenen dor ja Lemova Karin e ti pak. dhe aj beni ohhhhhfffff dhe un ithash shtrengomi cicet edhe pak ma shum dhe ja vazhdoj kurse un vazhdoja tja lemoja Penisin e ti nuk e si se qka me gjeti dhe nuk kisha marre. dhe ja shtina doren nen Brek dhe ja Preka Karin e ti te vertet dhe aj me tha me kalle. un ja ktheva thash edhe ti mu po me ktheu nga ana e vet dhe filloj te mi thithke cicet the un vetem beje ohh ma shum prej Knatcis, dhe Kari i ti ju trash ju qua ju be si Dru., kur me uli dhe ma shtini ne goj dhe ja thithja karin ja thithja, dhe me gjuajti ne shtrat dhe filloj me gjuhen e ti te me Puthte dhe te mi shtrengojke kofshet e mija, un isha shum e nxet dhe ja kapa njeren dor dhe ja qita te pidhi im i thash lemoma pidhin pak se me plasi, aj ma lemoj dhe Pstyti nje her ne Pidhin tim dhe ja mshoj ja 2 her dhe pastaj e shtin Guhen e gjat qe e kishte ne pidhin tim dhe ma lepike pidhin dhe un isha e shkiri prej knatcis as nje her nuk kisha perjetu at knatci deri sa vazhdojke me Gjuh te ma lepinte Pidhin me njeren dor mi shtrengojke cicet, dhe mabdej ma qiti karin e vet ne fetyren time dhe un ja morra ne goj bem posite 69- pasta  i thash ma shtin Karin ne Pidh se me Tranove krjet.. me tha jo nuk do ta shti dhe vazhdojke me dor te ma lemojke the un isha e djegur e etur per karin e ti dhe e lusja te ma shtinte sa ma shpejt ne pidh, kue u qua ne kemb un mendova qe me ne fund do te me qinte aj iku dul nfa dera dhe me la ashtu, mendova qe shkoj kur erdh prap i thash ku ishe me tha ta mbyllja deren, dhe kur erdhu ushtria ne shtratin tim dhe me tha hypi karit, ja ku e eke.. dhe un qova dhe ashtu veprova i hipa karit te ti te madh e te trash, dhe uqita, kurse aj me thojke ma shpjet boll shpejt provojsha po kerkojke edhe ma shpetj kur me kapi me 2 durt dhe me gjujti ne shtrat dhe mi qiti kemt e mija ne qaf te atij dhe ma rrasi karin,. dhe me nje shpetci shumm teper te shpejt. deri sa me lodhi uderdhem disa her. dhe e lutsha te me leshon kurse aj me kapi per flok dhe me tha jo se tash esht ma lezet me qiti edhe shum her., dhe vazhdoni uqitem ishte nje eqimje e mrekullushme, dhe keshtu mbaroj dita shoqve nermal nuk ju tregoja. dhe at te qime e kisha gjado nat per sa nejta ne ulqin- ishte knatci e vertet te qihesh me nje njeri te fort edhe pse ishte 12 vite ma i vjeter se un. ishte shum i mir dhe ju them te gjithave vajzave nese doni te keni sex vertet te mir qihuni me me te vjeter.

ISHA E ETUR PER KARIN E TIJ

Seksi i nje nate vere

ISHTE NJE DITE E NXEHTE VERE.BASHKE ME SHOQERINE KISHIM VENDOSUR TE KALONIM NJE NATE NE NJE PUB NE PERIFERI TE QYTETIT TONE.ISHIM 4 SHOQE DHE TRE DJEMA,DY PREJ TE CILEVE NUK I NJIHJA PASI SAPO KISHIN ARDHUR NGA ITALIA.PASI NDENJEM PER 4 ORE ME RRADHE ERDHEM GOXHA NE QEF PASI PIME PAK SI SHUME.TE THEM TE DREJTEN UNE E KALOVA PAK SI SHUME KUFIRIM.MBAJ MEND ATE NATE KISHA VESHUR NJE FUSTAN TEPER TRANSPARENT DHE TE SHKURTER.DOLA NE NJE MOMENT PER TE NDEZUR NJE CIGARE JASHTE PASI ISHA VAPOSUR TEJ MASE.NE ATE KOHE NGA MBRAPA NDJEJ NJE ZE QE ME THOTE:HEJ BJONDE!SA BUKUR KERCEJE,SI NUK E LUJTE NJEHERE ME MU?

ISHTE NJE PREJ DJEMVE QE SAPO KISHA NJOHUR.UNE E LUJ I THASHE,POR DIKU TJETER DHE NE ATE MOMENT NGRITA FUSTANIN DHE FILLOVA TE FERKOJE PIDHIN TIM TE NXEHTE I CILI ISHTE NDEZUR TEJ MASE.AI U AFRUA DHE ME THA:SKE NEVOJE TA FERKOSH SHPIRT UNE TE OFROJ NJE LLAPE TE SHKELQYER DHE ME GJUHEN E TIJ TE NXEHTE FILLOJ TE ME LEPIJE LAFSHAT E PIDHIT TIM TE NXEHTE.FILLOVA TE BERTISJA NGA KENAQESIA POR AI ME KAPI PREJ FLOKU DHE ME KTHEU MBRAPA E MA RRASI KARIN E TIJ TE FORTE NE PIDHIN E ETUR.SA NUK PLASA NGA KENAQESIA.NE ATO MOMENTE SHOKU I TIJ I CILI KISHTE DALE GJITHASHTU PER TE PIRE CIGARE NA PA DHE U AFRUA QETESISHT.UNE NDALOVA DHE BERA TE ULJA FUSTANIN POR AI DUKE ZBERTHYER ZINXHIRIN E PANTALLONAVE ME THA SHSHSHSH!VAZHDO.

ME KAPI PREJ FLOKU DHE MA RRASI KARIN E TI NE GOJE.OH SA ME PELQENTE.PASI ME SHKERDHEU NE PICKE E MA MBUSHI ATE PLOT ME LENG,NDRYSHUAN POZICIONET DHE MA FUTI NE BYTH.NDERKOHE SHOKU I TIJ I CILI MA KISHTE ZHYTUR NE GOJE MA FUTI NE PIDHIN TIM TE NXEHTE.KY ISHTE KULMI.PIDHIDHE VRIMA E VOGEL FILLUAN TE ME DHIMBNIN POR NJEKOHESISHT NDEJA NJE KENAQESI TE JASHTEZAKONSHME.ME PAS ME VESHEN TE DY,ME MORRI NJE PREJ TYRE NE KRAHE DHE ME FUTEN NE MAKINE.PASI ME KTHYEN LOPTHI MA ZHYTEN PERSERI NE BYTH DHE NE PICKE.ORGAZMAT E MIA TE NJEPASNJESHME E BENE TASHME PIDHIN TIM TE RRIDHTE LENG E TE ME KULLONTE NEPER SHALE.DEGJOJA NJRIN PREJ TYRE I CILI MA KISHTE FUTUR NE PIDH QE THOSHTE:JEPI ARDI!POMPO SE PO ME VJEN SPERMA OOOOH U PRISHA THA DHE MA DERDHI TE GJITHE SPERMEN NE FYTYRE E NE GJOKS E NDERKOHE TJETRI VAZHDONTE E VAZHDONTE TE ME QINTE NE BYTH DERISA U DERDH I GJITHE E PASTAJ ME DETYROJ TJA MERRJA NE GOJE.PASI U DERDHEN TE DY ME MORREN E ME SHTRINE NE SEDILJE NE POZICIONIN 69 E NDERSA NJERI ME LEPINTE LLAPAT E PIDHIT TJETRI MA ZHYTI PERSERI NE BYTHE.UNE FILLOVA TE NXIRRJA BRITMA TE FORTA NDERSA SHOQET KISHIN DALE E ME KERKONIN.KUR VJEN NJERA PREJ TYRE AFER MAKINES I THASH;ELDA TE LUTEM EJA KENAQU ME NE .ESHTE SEKS I PAPARE DHE AJO NUK HEZITOJ POR U BASHKUA ME NE.KESHTU U NDAME.UNE FILLOVA TI BEJA LLAP ASAJ.NJERI PREJ DJEMVE MA ZHYTI KARIN NE PIDH NDERSA TJETRI E ZHYTI NE GOJEN E SAJ.ME VONE U NDAME DHE E BEM SECILI NE HESAP TE VET UNE ME NJRIN NGA DJEMTE E TJETRA ME TJETRIN DERISA U DERDHEM E NUK KISHIM PIKE FUQIE E RRAM SI TE VDEKUR.U NGRITEM E SHKUAM TE BASHKOHESHIM ME SHOQERINE TONE E CILA ISHTE BERE GOXHA NE MERAK PER NE POR NE NUK U TREGUAM PER EKSPERIENCEN TONE.KY ISHTE SEKSI ME I PAPARE ME SHOQEN TIME DHE DY DJEMTE E PANJOHUR.

Hera e pare e Nines

Kete vere ne fund te vitit shkollor u mblodhem disa shoqe e shoke per ti kaluar pushimet bashk.Me konkretisht ishim 4 persona,nejse vendosem te shkonim shqiperi ne Dhermi morem nje shtepi me qera shum larg dhermis ne fakt ishte ne periferi por afer detit.Kaluam shum mire ishte fantastike per mua ngase me ne ishte mashkulli qe e doja me shum.Pasi kaluan dy dit ishte ora 2 pas mesnate bente shum vap dhe sme zinte gjumi ishte e pamundur te flija,besa shoqja ime bashk me Ledrin nje shok shkuan ne dures per ti vizituar disa shok edhe do te ktheheshin te nesermen,pra isha vet me Leon djalin me te cilin isha e dashuruar,dola jasht ne ballokn dhe po shikoja detin, ne at qast mu afrua leo e me tha spo te ze gjumi apo qfare po ndodh me ty.

Une u ktheva nga ai dhe ishim shum afer njeri tjetrit -i thash ben shum vap e spo me ze gjumi.Mu afrua dhe me tha eja me mua... Isha e hutuar por shkova me te.Me tha a deshiron te lahemi ne det edhe buzeqshi ,pranova por i thash te shkoj ta mar kostumin e larjes, por ai me kapi per dore dhe tha ska nevoj,zemra me rihte isha shum e frikesuar por edhe e kenaqur qe me ne fund isha vet me te.U afruam afer reres dhe ujit dhe leo filloi te zhvishej ishte pothuajse i teri lakuriq mu afrua afer dhe filloi te me puthe ne buze une u shtanga isha e hutuar nuk e besoja ajo qe po ndodhte ai me shtrengoi per beli dhe filloi te me zhvishte me duart e tij te fuqishme ,mbas disa minutave se di as vet une isha e lakuriq para tij bashk me te ai me puthte leht ne qafe ishte e mrekullueshe,me terhoqi ne uje dhe filluam te notonim bashke pas disa minutave u gjendem ne breg lakuriq putheshim si te qmendur ai ma ledhatonte krejt trupin mi thithte cicat mi ledhatonte me puthte krejt trupin pastaj me kapi dhe bashk u nisem drej shtepise ku jetonim,ishim te lagur por kjo sna pengonte,hyme brenda ai me vendosi ne shtrat edhe filloi te ma puthe vaginen ai filloi te ma perkellelte klitorin me gjuhe ishte e mrekullueshme ma puthe vaginen si i qmendur qe me derguan deri ne perjetim te orgasmes fillova te derdhem por ai ende nuk e futi karin e tij ne vaginen time mi thithte cicat ma ledhatonte trupin vaginen gjithqka por nuk e fuste karin e tij e te fillonte te me qinte fillova te renkojja dhe ohhhhh e imja degjohej ne gjith dhomen fillova ta lusja please fuck me ai buzeqshi edhe mi hapi kembet mire dhe ngadal qe te mos kisha dhimbje ja filloi te me qinte me ne fund,ne fillim kisha pak dhimdje por ai ishte i kujdesshem ne fillim e fuste karin ngadal po pastaj filloi me shpejt une renkoja si e qmendur ai filloi ta rraste edhe me shum dhe fillonte te derdhej ne vaginen time ishte e mrekullueshme e fuste karin edhe me shum e une isha ne ekstaze per disa minuta nuk dija se qfare po ndodhte veq e di qe renkoja si e qmendur nga kenaqesia beme sex reth 3 ore disa here u derdhem dhe ishte fantastike nuk e dija qe ishte aq i mire sexi,ishim te lodhur dhe lakuriq une isha bere e tera e lagur edhe nga gjaku ngase me leon e humba virgjerine me kapi per dore dhe beme dush se bashku e mbushi vasken edhe ai fillonte te me lante ma ledhatonte tere trupin ne vaske qendruam nja 30 minuta pastaj dolem dhe shkuam ne dhomen time ngase shtrati ishte me i paster.

Une isha e lodhur po leo jo ai me shikonte dhe me puthte me ledhatonte pastaj une fillova ti thith penisin,testikujt,por edhe vulven ai ndjente nj knaqesi dhe dhridhej nga kenaqesia ishte i mrekullueshem perseri beme sex ai ishte shum i eksituar dhe mezi priste ta fuste karin ne pidhin tim edhe tundej si i qmendur dhe ma fuste karin deri ne fund por kujdesej qe te mos kisha dhembje por sa ma shum ma fuste karin aq me shum me kenaqte dhe perjetoja orgasem te panderprer ishte nje nat e paharueshme edhe pse isha vetem 16 vjeq dhe perjetimi i sex me leon eshte e mrekudhueshme ende jemi bashk dhe netet tona te sexit jan te mrekullueshme dhe plot pasion.

Si bera seks me kojshiken

Njee histori e shkurter dashurie me komshien

Kishte ardhur dita per te nderruar shtepine e kishim sajuar se ku do merja nje hyrje ne nje vend te qete plot me gjelberim the ne front te shtepise nje park i madh ku mund te kaloje kohen e lire. befas gjendemi para shtepise shoku im parkoi makinen dhe une zbrita nga makina qe akoma ndihej ajo zhurma e radiatorit , kur papritmas nga dera tjeter del nje vajze rreth te 25-ve floke te gjata nje fytyre te mprehte esmere e gjate trup elegant na pershendet edhe ne e pershendesim ,i jepte nje audi a4 ngjyre hyri sa hap e mbyll syte u zhduk me nje shpejtesi te madhe ia bej me shenje shokut tim se dicka eshte ne kete mes .ditet kaluan dhe nuk po e shihja komshien time te preferuar , ishte e premte kishim per te festuar mbarimin e shkolles dhe menduam qe te shkojme ne club , me te thene te drejten dicka po ndieja nejse hyme brenda atmosfere e ngrohte ca njerez qe po kercenin aty ne mes te clubit pas ca birrash sillem verdalle shkeputem nga shoqeria dhe po hidhja nje sy papritmas si ne film kalojne 3 vajza para meje dhe kjo e fundit ishte komshia nuk me vuri re ,mua me ishte fiksuar fytyra e saj prej pofesionisteje , i ndjek pas dhe afrohem tek bari dhe e pershendes : a njihemi bashke e pyes , ajo me kthehet me duket se je komshiu im po i them i ofroj per te pire ishte veshur shume sexy saqe kur e hodha doren time ne shpatulla rreshqiste ne lekuren e saj te bute ngjyre bronxi leshova nje (oh )brenda vehtes pasi nderruam ca muhabete ajo iku me shoqet e saja u ndjeva i penduar .Nje dite kisha dale ne park dhe po luaja futboll pasi mbarova lojen drejtohem per nga shtepia diku atje tej dalloj nje vajze qe ishte shtrire ne barin e gjelbert qe e ndriconte dielli , i afrohem dhe per cudi komshia e enderrave te mia shfaqet para syve te mi ishte gjoja duke studiuar : a mundem te ulem e pyes po tha ajo me kenaqesi dhe e pyes per jeten e saj me tregon cdo gje me intimitet per jeten e saj shkembyem numrat dhe me tha se nuk duhej ta shqetesoja naten se ajo jetonte me dike tjeter ok i them te them te drejten nuk e mora parasysh qe ajo jetonte me dike tjeter . nje mengjes me fton ne shtepine e saj per kafe ishte ora 10 paradite isha pak i ndrojtur , i bie ziles dhe hapet dera ajo me fton te hyj brenda mezi po flisja me ofron dicka per te pire kafe ulem ne divanin e saj prej lekure ulet dhe ajo prane meje nje zjarr i vertet me ndizet nga brenda nuk duroja dot dhe i ngjitem siper dhe filloj ta puth ajo po ashtu si e cmendur po vepronte un isha shume i eksituar penisi im kishte mare nje force te madhe sa nuk duroja dot doja taja fusja dirkte, por ajo me tha se eshte heret ok i thash, pas pak i thashe qe te me tregontee dhomen e saj te gjumit por ajo refuzoi iu luta dhe ngjitem shkallet nderkaq penici im ishte bere shume i forte i nxehet si zjarr me tregon me dore nga dhoma dhe refuzon qe te hyje brenda atehere e kapi nga mbrapa dhe e hedh drejt e ne krevat ajo u shtri krejt dhe dora ime u fut poshte tek kofshet saj ohhhh un nuk durija dot isha shume i nxehte,i heq minin qe kishte veshur dhe i largoj me gisht tangat qe kishte veshur e kap penicin tim me dore dhe e afron drejt vegines se saa qe digjej nga kenaqesia

Filloj ta pompoj isha shume i eksituar pas pak ndalon dhe nderojme pozicion fillon duke me puthur nga gjoksi dhe ulet poshte tek penici qe ishte lagur me lengun e vegines te saj o zot ndjeja mornica kishte nje stil te te marrit me goje ndryshe nga ato te tjerat e fuste komplet ne goje dhe e levizte gjuhen rreth e perqark penicit kisha pasur edhe raste te tjera por si kete rradhe ishte shume profesionale ishte koha qe te provoja veginen e saj te lengshem qe ishte qullur nga sexi atehere i propozova 69 shtrihem posht edhe ajo me drejton veginen e saj drejt e tek gjuha ime qe e priste me padurim ate qast qe e kisha enderruar prej shume kohesh Po lepija me shume vrull me nje afsh te madh ndersa ndieja gjuhen e saj tek penici im akoma vazhdonte te mos dorezohej erdhi koha qe ajo te testonte talentin tim qe ishte grumbulluar si nje lume i terbuar ndaloj dhe i dal nga siper dhe gjithe talentin ja derdh ne gjoksin e saj te etur pastaj ajo filloi qe ta ferkonte dhe te ma lepinte penicin tim me nje afsh qe nuk kishte fund. pasi mbaroj erdhi koha qe te iki se edhe ajo kishte ca shoping per te bere , isha shume i lumtur o zot........

Derguar nga Mangi